Publicaties

30 juli 2013

Interview Masterdom Gilde door auteur Floor trilogie

Op uitnodiging van René Brouwer, de Nederlandse auteur achter het pseudoniem Renee van Amstel, heeft onze voorzitter en oprichter Tom op 23 juli zijn medewerking willen verlenen aan een interview over het ontstaan en de mystiek rondom ons Masterdom Gilde. Het interview werd gehouden in een luxe suite van een bekend hotel ergens in Nederland.

Van Amstel werd tijdens het interview verrast door intermezzo's, die karakteristiek zijn voor de sfeer, setting en values van het Masterdom Gilde - slechts de dagelijkse werkelijkheid van onze leden. 

Meer over de auteur
Renee van Amstel, de vrouwelijke alias van journalist en schrijver René Brouwer, is voor zijn trilogie in de huid gekropen van een onderdanige Amsterdamse vrouw Floor, die in de wereld van onderwerping, macht, lust en gebruik wordt gesleurd. 
Zij heeft met haar boeken bewezen dat er ook goede titels bestaan in dit genre. Dit blijkt mede uit recensies op BDSM sites, die het realistische karakter van de verhalenreeks prijzen. De eerste recensies over deel 3 van de Floor serie, De extase van Floor, zijn wederom positief en inmiddels gepubliceerd. Zie ook: www.reneevanamstel.nl.